Laddar in

Visste du att Folkhälsobyrån startade sin verksamhet 1998

VI HAR HJÄLPT SAMHÄLLET ATT ÖVERVINNA SVÅRA BARRIÄRER SEDAN 1998.

Sedan starten 1998 har vi sett ett växande behov av kvalitativa och innovativa samhällsinsatser. Vad som en gång startade som ett projekt i integration (NEP projektet och projekt Medvind) utvecklades till att vi idag levererar en modern språktjänst över hela landet. Folkhälsobyrån bemanning levererar personal inom vård och omsorg. Lägg därtill att bolaget även utvecklat en betydande tillgång av stödboenden samt skyddade boenden.

  • Vi har utvecklats i takt med att behovet av våra tjänster ökat i samhället.
  • Vi har genom åren arbetat och utvecklat integrations- och folkhälsofrågor, där spetskompetens inom specifika frågor är avgörande.
  • Vi fortsätter leverera den höga kvalité på samhällsinsatser, som gör att våra befintliga kunder fortfarande anlitar oss.
  • Vi metod utvecklar, föreläser och anlitas inom projektledning i många folkhälso- och integrationsprojekt.
  • Vi utbildar föräldragrupps ledare och kultur tolkar på olika språk vilket vi är ensamma om i Sverige.

SERVICE OCH TILLGÄNGLIGHET ÄR AVGÖRANDE

Vi vet att behovet ofta uppkommer akut. Vi strävar efter att tillsätta alla förfrågningar inom kortast möjliga tid, dygnet runt. Alla förfrågningar svaras inom 1 timme, dygnet runt, alla dagar i veckan.

Ni kan nå oss dygnet runt och vi erbjuder personlig service på dygnets alla timmar. För att boka finns ett modern bokningssystem där du som befintlig kund kan boka din konsult direkt online inom ett par minuter.