Laddar in

BOKA TOLK ONLINE, SNABBT, SMIDIGT & ENKELT

Hos Folkhälsobyrån kan du boka en professionell tolk online dygnet runt
Läs mer Boka tolk online

BOKA TOLK ONLINE, SNABBT, SMIDIGT & ENKELT

Alla våra tolkar har grundutbildning i tolkning och flertalet har kompetens inom specialområden som t.ex. sjukvård, skola och myndighet. Hos oss kan du även boka en kulturtolk d.v.s. en person som har samma språk, ursprung, kultur och tradition som klienten.

Boka översättning online

Hos oss kan du boka tolk för uppdrag som en traditionell tolkbyrå sällan gör som t.ex. översättning av dokument. Vi har en pool av översättare att använda för översättning till de vanligast förekommande språken. Alla translatorer jobbar efter kammarkollegiets God translatorsed och går att boka online.

Boka tolk online dygnet runt

Boka tolk för tolkning på plats, via telefon eller video. Vi vet att behovet att boka tolk ofta uppkommer akut. Vi strävar därför efter att tillsätta alla tolkförfrågningar inom kortast möjliga tid, dygnet runt.

Är du inte redan kund, så blir du på mindre än 30 minuter tillagd i vårt system, och kan boka tolk enkelt och smidigt online. Som befintlig kund loggar du in och bokar din tolk, dygnet runt, året runt.

Vi vill öka tillgängligheten av tolktjänster och erbjuder därför personlig service dygnet runt. Men vi erbjuder samtidigt ett modernt bokningssystem där våra kunder kan boka tolk online via dator eller smartphone dygnet runt, alla dagar i veckan.

Alla våra tolkar följer Kammarkollegiets tolkföreskrifter för god tolksed
Gå till Kammarkollegiet.se